Hulp met je computer

Heb je problemen met je computer? Wij lossen de problemen vakkundig op. Is jouw computer traag geworden, wil je hem eens goed opschonen of juist fris beginnen met een goede computer-installatie? Digidokter is jouw computerhulplijn en de specialist die je kan inschakelen bij al je computerproblemen en -vragen.

computer_advies
smartphone

Hulp met je smartphone

Heb je problemen met jouw telefoon? Onze ervaren medewerkers staan voor je klaar en helpen je graag bij alle vragen en problemen met je telefoon. Wij brengen de problemen in kaart en lossen ze meteen voor je op.

Hulp met je tablet

Een tablet (zoals bijvoorbeeld een iPad of een Samsung Tab) is een geweldig apparaat, als je goed weet hoe je ermee moet omgaan. Wil jij graag je tablet optimaal gebruiken of heb je een probleem?

Onze medewerkers helpen je bij tabletproblemen en tonen je hoe je handige apps kan installeren.  Zo kan je zorgeloos mailen vanuit je zetel, een filmpje kijken, door foto’s heen scrollen of een boek lezen. Met de deskundige uitleg en toelichting van onze medewerkers, wordt het apparaat nog veelzijdiger en makkelijker in gebruik.

tablet
printer

Hulp met je printer

Stel, de printer print niet. Heel vervelend, vooral als je net een paar belangrijke documenten wilt afdrukken. Als de printer het niet meer doet en je hem zelf niet meer aan de praat krijgt, heb je een specialist nodig.

Wij helpen je bij alle vragen en problemen over je printer, bijvoorbeeld door verbinding te maken met de printer, de printer opnieuw te installeren of te resetten.

Hulp nodig met internetverbinding

Heb je wel wifi, maar geen internet? Als je geen internetverbinding hebt, kan er van alles aan de hand zijn. Wij zoeken voor je uit hoe het komt dat het wifi-signaal steeds wegvalt of hoe het komt dat je wel verbinding hebt, maar geen internet.

Er zijn verschillende mogelijke oorzaken van internetproblemen. Onze medewerker zorgt ervoor dat alle instellingen en aansluitingen juist zijn en zorgt voor een correcte verbinding met je modem of router.

internet
mail_2

Hulp met e-mail

 Kan je geen e-mail meer ontvangen of versturen? Krijg je steeds een foutmelding als je je mail opent? Of heb je problemen met het instellen of koppelen van je (werk)mail?

Onze ervaren medewerkers helpen je graag met al je e-mailproblemen en vragen over bijvoorbeeld de instellingen. We kunnen aan de slag met Outlook, Windows Mail, Apple mail, Hotmail, Yahoo, Telenet Webmail, Gmail, enzovoort.

Vermijd virussen of online oplichting

Heeft je computer een virus? Als je computer langzaam opstart, steeds spam laat zien of irritante pop-ups vertoont, is de kans groot dat je hiermee te maken hebt. Je pc heeft een virus opgelopen, waardoor je computer niet meer werkt zoals het hoort.

Gelukkig herkennen onze ervaren medewerkers het type virus dat problemen veroorzaakt en zullen ze dit virus vakkundig van je computer verwijderen. Zij lossen de virusproblemen graag voor je op.

pc_virus
smart_device

Hulp bij al je digitale apparaten

Naast de computer, tablet of smartphone, zijn er veel meer apparaten in huis waar vaak hulp bij nodig is. Denk maar aan digitale televisies, fotocamera’s, maar ook de slimme thermostaat of zelfs wasmachines die gebuik maken van het internet. Onze medewerkers zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen je dus ook bij deze toestellen helpen.

Krijg je bijvoorbeeld je slimme thermostaat niet goed ingesteld of wil je boeken op je e-reader downloaden, maar weet je niet hoe dit moet? Zoek je hulp bij het aansluiten van je home cinema set, het installeren van je IP-camera of de bediening van je Philips Hue lampen? Onze medewerkers helpen je met plezier!